Joan Planas

Hola! Em dic Joan Planas i sóc un jove dissenyador interactiu. Fes una ullada als meus treballs, espero que t'interessin.

A l'Octubre del 2011, vaig acabar el meu graduat en disseny interactiu a la universitat de Lincoln (Regne Unit). Actualment estic treballant com a freelance però tan aviat com pugui vull continuar estudiant arts digitals.

Em fascinen totes les noves tendències d'interacció entre l'usuari i la màquina. En un món cada vegada més controlat pels ordinadors, les nostres vides ja no només son viscudes físicament, perquè part d'elles estan al món virtual (xarxes socials, second life....). Avui en dia la interacció entre aquests dos mons genera el que podem anomenar com a realitat augmentada o món híbrid, on tothom viu i comparteix les seves vides, entre un mateix (usuari-computadora) i amb els altres. El disseny interactiu és el camí que intenta facilitar a l'usuari aquest nou tipus de connexions, per tant, sempre hi ha un nou repte a assolir.

Durant el meu temps lliure, m'agrada anar al cinema, escoltar música, estar amb els amics i jugar a voleibol. Si necessites alguna cosa, no dubtis a posar-te en contacte amb mi.